Twitter’ın yeni CEO’sundan birinci açıklamalar geldi

Dünyanın en tanınan toplumsal medya platformlarından biri olan Twitter, uzun bir mühletin akabinde yeni CEO’suna kavuştu.

admin 10 ayönce 0

Elon Musk, NBCU’nun başkanı Linda Yaccarino’nun Twitter’ın yeni CEO’su olacağını onayladı. Yeni CEO arayışını tamamladığını duyurmasının akabinde bir gün geçtikten sonra Musk, Yaccarino’nun yeni misyonunu bir tweet ile duyurdu. Musk, “Bu platformu X, her şey uygulamasına dönüştürmek için Linda ile çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum” tabirlerini kullandı.

Yaccarino, NBCU’da Küresel Reklam ve İştirakler Lideri olarak misyon yaptı ve Cuma sabahı bu vazifesinden ayrılacağını duyurdu. Yaccarino, 2011 yılından bu yana NBCU’da çalışıyordu ve bu mühlet zarfında evvel Turner’da reklamda icra konseyi lideri olarak 20 yılını geçirdi. Ayrıyeten 2018 yılında, eski lider Donald Trump tarafından Başkanlık Spor, Fitness ve Beslenme Kurulu’na atanmıştı.

Twitter’ın işletme tarafının düşüşe geçtiği düşünüldüğünde, Musk’ın bilinen bir reklam yöneticisini Twitter’ın başına getirmesi mantıklı bir atak oldu. Musk, “ürün, yazılım ve sistem işletimi” mevzularında CTO olarak misyonuna devam edeceğini açıkladı. Twitter, dalgalı içerik düzenleme siyasetleri ve tutarsız, bazen aldatıcı doğrulama sistemleri nedeniyle reklamverenlerin ilgisini kaybetti. Şirket, gelir oluşturmak için kritik takımları, örneğin satış grubunu, işten çıkardı.

Twitter’ın yeni CEO’sundan birinci açıklamalar geldi

Musk ve Yaccarino ortasındaki münasebet de epeyce sağlam görünüyor. Geçen ay Miami’deki bir reklam konferansında Yaccarino, Musk’ı röportajladı ve iş adamına övgüler yağdırdı. Yaccarino, “Elon, daima geri bildirim için erişilebilir olmayı taahhüt etti” dedi ve ekledi: “Aynı vakitte dün yayınladığı şeffaflık ve güvenlik kurallarına katılmak için kendini de açtı. Yalnızca unutmayın, söz özgürlüğü, ulaşım özgürlüğü manasına gelmez.”

Yaccarino ayrıyeten, “Twitter’ın kârlılık yolunda olan” şahısların bu odadaki beşerler olduğunu Elon’a hatırlattı. Twitter’ın kuruluşundan bu yana para kazanmanın en tesirli yolu reklamdı ve Musk’ın mavi onay işaretini paraya dönüştürme uğraşları başarılı olmadı.

Oyun Haberleri

0 Kullanıcı Oyu ( 0 out of 0 )

Değerlendirme

– Advertisement – LoL RP Oyuneks